Thursday, March 12, 2009

PSM 2 : Aku, Dr. Mimi & Rakan-Rakan

Macam nama klinik pulak tajuk entry kali ini. Masa hampir tiba untuk aku dan rakan-rakan yang lain menyelesaikan tugasan individu masing-masing. Tentang apa, tentang PSM. Suasana di lab semakin kurang happening, bagi aku. Dek kerana ramai rakan-rakan yang telah selesai menjalankan experiment masing-masing. Tugas sekarang meyiapkan draft untuk di submit kepada SV masing-masing. Aku pun buat perkara yang sama, Tapi Dr. Mimi minta aku cek purity of sample. Meaning sekali lagi aku perlu ke lab FKASA. Tempat aku dan yang lain-lain menggunakan Total Organic Carbon (TOC). Untuk rakan-rakan di tahun 3 sekarang, siap seragakan diri kalian untuk tempuhi PSM & PD pada next semester.
Date11 Mar 2009, 09:24:43 AM
FromNURUL AINI BINTI MOHD AZMAN Pensyarah Universiti,Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli
To[BKB], [BKC], [BKG]
CC
SubjectPSM 2 :Submission of the First Report and Presentation material to supervisors
Status
Message
Assalamualaikum and Good Day, Dear Students, You are required to submit the first draft and presentation materials to your supervisor on 20th March 2009. Supervisor has to approve student for presentation. Final presentation seminar will be held on 25th March 2009. Details of the Final presentation seminar will be informed later. (You are welcome to give any feedback by replying this memo) Best wishes, Nurul Aini Mohd Azman FKKSA ext. 2884 0123923459 ainiazman@ump.edu.my This is a computer generated document and no signature is required.

3 comments:

Dyat said...

salam abg kerul.
tengok senior2 jadi teruja... semangat ni utk ber'psm'...
huhu...

aridhlissukun said...

mari kite berebut2 pakai TOC...

theonlyKHAI said...

hehehe...bagus la teruja...harap2 dah ade target nk buat PSM tntg apa..cr2 idea dl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...