Saturday, January 7, 2012

Transwater Got Talent

Assalamualaikum.

Hey korang. Selamat berhujung minggu. Apa la aktiviti weekend macam ni kan.

Macam biasa la. Aku masuk office. Kerja dah timbun-timbun. Mana nak siapkan dulu pun aku jadi pening.

13 Januari 2012 akan datang TW akan adakan Annual Dinner. Ala yang macam time kita study dulu kan. Tapi kali ini tak yah la aku nak cari sponsor bagai kan. 

Tema tahun ni., TW Got Talent. Aku pun cabar diri sendiri. Masuk la competition ni. Korang mampu. Hahaha. Aku try je buat apa yang boleh. Kami buat ala-ala teater muzikal. Ada la part yang aku kena nyanyi. Tapi suara tak sedap pun. Hahaha.

Tunngu kan performance nanti. Aku team dengan si yapau and nurul. Hope kami dapat buat yang terbaik. 

Ok. Jom sambung buat kerja sambil hafal-hafal skrip.



4 comments:

Yopiscky said...

ang belakon??
amik video plis haha

letchumi said...

Nanti amik bidio ye pastu upload kat sini, nak gak tgk apa jadi

khai. M said...

yop...

hahaha..awatnya..hg xpercaya ke..ni bukan cobaan..

khai. M said...

lect..

nnt la ..kalau ade ms i uploadkan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...