Saturday, September 8, 2012

via my HP

assalamualaikum

Pejam celik dh nak habis pun bulan syawal yang mulia. Aku tengok rancangan di TV ni tiap-tiap hari pasal Idulfitri. Hamboi. Meriahnya mereka ni sambut raya. Puasa tak bak pulak sambut meriah macam ni.

Aku just nak bagi tahu. Aku baru jumpa application ni dlm play store. Ermmm,mudah sikit nak update laman aku ni. Hope lepas ni masih ade kerajinan pada aku untuk terus bercerita.

Kerja?Work load gile.Tapi alhamdullilah boleh handle lagi. Sometime aku pn tak percaya aku dapat handle banyk task in the same time. Bersyukur pada ALLAH. Jom tengok sikit apa yang aku handle sekarang:-
Engineering (drawing, LQ, HT Pacakage,MTO)
GRE (contractor n drawing)
LSF (instalation)
Weekly Report
Hydrojetting n Chemica cleaning.
Meeting (yg x hbs2).

What ever pun aku happy sebab banyak yang aku belajar. Ni semua untuk future career develoment.

Ok. Adios.

2 comments:

pinki said...

Kiranya lepas 2 3 tahun tinggal kampus pun still belajar something new la kan? belajar tu dari senior ke atau explore sendiri?

sebab kalau macam aku dari USM chemical engineering xpenah pun dengar GRE, LSF bagai2 tu..huhu..takut jgk nak kerja..

khai. M said...

selagi nyawa d badan.selagi itu kita akn terus belajar. x kira ade bukti ats sijil atau x.

mostly bljr time keje ni bljr drp senior2 tmpt keje yg baek hati.hehehe.

GRE, LSF bagai tu mmg xda pn study time d uni dl.tp dh keje ni br th.

tq bro bc blog aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...