Sunday, May 22, 2011

La la la la ....

22 May 2011
19 Jamadil Akhir 1432 H

Assalamualaikum w.b.t

Kononnya macam under construction la kan. Tapi sebenarnya sebab tengah rajin-rajin nk update sikit-sikit. Mata tiba-tiba je mengantuk. Lalu dengan mudah nya aku pun letak ka under construction. 

Terima kasih la anep budak sengal yang rajin datang sini walaupun aku tulis under construction. 

Hari ni aku berjaya update sikit heading laman ni. Tak la nampak entah apa-apa kan. 

Rajin pula kan. Tapi homework belum siap ni. Erm....macam zaman study pulak. Weekend pun ada homework. Tapi tak pe lah. Pengalaman mengajar erti kehidupan. 

Jam pun dah sebelas ++, mata pun stim semacam ni. Bantal atas katil tu dah macam memanggil-manggil, mintak bermanja dengan aku ni. 

Orait. chaw chin chaw.

-khai. M-

2 comments:

muhamad hanif said...

ahahah..styel dah ni...

wakakaka !

khai. M said...

alah ko nk ambik hati aku la tu...hu3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...